B Berat Bayhan Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 60 1 Eylül 2020 #12 turkish kowboy dedi: Mikrofon yok, kamerayı açmak istemiyorum zaten bir şey söylerler mi hocalar? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten mikrofon yoksa kameranın bir anlamı yok. Hocan bir şey der mi bilmiyorum ama mikrofonum yok, mikrofon olmadığı için de kamerayı açmıyorum dersin.
turkish kowboy dedi: Mikrofon yok, kamerayı açmak istemiyorum zaten bir şey söylerler mi hocalar? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten mikrofon yoksa kameranın bir anlamı yok. Hocan bir şey der mi bilmiyorum ama mikrofonum yok, mikrofon olmadığı için de kamerayı açmıyorum dersin.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 26 Kasım 2020 #13 Meb yaptığı açıklamaya göre artık zorunludur.
PC_PC Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #14 blzde bazı hoca açmayanı yok yazarım diyor bazısı hiç önemsemiyor bazısı mikrofonları açmamıza bile izin vermiyor kendi isterse açtırıyor
blzde bazı hoca açmayanı yok yazarım diyor bazısı hiç önemsemiyor bazısı mikrofonları açmamıza bile izin vermiyor kendi isterse açtırıyor