T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Ekim 2022 #11 Canlı ders sırasında Windows temiz kurulum yaptığım doğrudur.
M Mete1245 Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #12 Ben Windows'la uğraşmadım ama Roblox oynadım ve canlı ders sesini kısıp YouTube izledim.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 16 Ekim 2022 #13 Akintuna dedi: Derste Roblox Jailbreak oynamam da doğrudur. Mikrofonumu kapatmayı unutmuşum polis öldürüyom bir arkadaşım "Birinden sanki canavar öldürme sesi geliyor" dedi. @Rexie ben sana ne yaptım? Beğenmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Ya sen ne kötü çocuksun of canlı derste hem Windows güncelleyip hem oyun oynuyor erkek ya.
Akintuna dedi: Derste Roblox Jailbreak oynamam da doğrudur. Mikrofonumu kapatmayı unutmuşum polis öldürüyom bir arkadaşım "Birinden sanki canavar öldürme sesi geliyor" dedi. @Rexie ben sana ne yaptım? Beğenmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Ya sen ne kötü çocuksun of canlı derste hem Windows güncelleyip hem oyun oynuyor erkek ya.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 22 Ekim 2022 #14 Prime777 dedi: Hayır, uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Prime777 dedi: Hayır, uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et