B barisyilmaz3 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2014 #1 Merhabalar, Bana canlı destek için PHP ile yazılmış bir sayfa lazım. Bunu nasıl yapabilirim veya edinebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2014
Merhabalar, Bana canlı destek için PHP ile yazılmış bir sayfa lazım. Bunu nasıl yapabilirim veya edinebilirim?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2014 #2 Türkçe kurallarına uyun, sonra istediğiniz şeyi açık ve düzgün bir şekilde dile getirin. Ücretsiz bir canlı destek kodu bulamazsınız. Satın almanız gerekmektedir. Bu sistem hoş gözüküyor. 14 günlük denemesi mevcut. Canlı Destek Yazılımı - Online Destek. Alternatif olarak bu da olabilir. Logasist Online Destek Sistemi - Anasayfa
Türkçe kurallarına uyun, sonra istediğiniz şeyi açık ve düzgün bir şekilde dile getirin. Ücretsiz bir canlı destek kodu bulamazsınız. Satın almanız gerekmektedir. Bu sistem hoş gözüküyor. 14 günlük denemesi mevcut. Canlı Destek Yazılımı - Online Destek. Alternatif olarak bu da olabilir. Logasist Online Destek Sistemi - Anasayfa
W White Aura Megapat Katılım 11 Ekim 2014 Mesajlar 68 11 Ekim 2014 #3 Bana mail adresinizi pm den gönderirseniz ben size yardımcı olacağim.
B barisyilmaz3 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #4 Yönetici Notu: Özel iletişim adresinizi ulu orta vermek yasaktır. Bu önlem sizin güvenliğiniz içindir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2014
Yönetici Notu: Özel iletişim adresinizi ulu orta vermek yasaktır. Bu önlem sizin güvenliğiniz içindir.
W White Aura Megapat Katılım 11 Ekim 2014 Mesajlar 68 11 Ekim 2014 #5 barisyilmaz3 dedi: Yönetici Notu: Özel iletişim adresinizi ulu orta vermek yasaktır. Bu önlem sizin güvenliğiniz içindir. Genişletmek için tıkla... Sizi Skype'den ekledim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2014
barisyilmaz3 dedi: Yönetici Notu: Özel iletişim adresinizi ulu orta vermek yasaktır. Bu önlem sizin güvenliğiniz içindir. Genişletmek için tıkla... Sizi Skype'den ekledim.