voidex86 Femtopat Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2025 #1 Bu neden oluyor? 2. defaya yaşıyorum.
T Tux992 Femtopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #2 voidex86 dedi: Eki Görüntüle 2573759 Genişletmek için tıkla... Hattınızda güvenli internet açık olabilir.
voidex86 dedi: Eki Görüntüle 2573759 Genişletmek için tıkla... Hattınızda güvenli internet açık olabilir.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.877 Çözümler 2 Yer Beyşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #3 @Tux992 Hocamın dediği gibi Güvenli internet kaynaklı olabilir hocam.
voidex86 Femtopat Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #4 DublinDEI dedi: @Tux992 Hocamın dediği gibi Güvenli internet kaynaklı olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hat değil wifi DublinDEI dedi: @Tux992 Hocamın dediği gibi Güvenli internet kaynaklı olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Bu konunun başlığı aslında “Bu canlı yayın devre dışı bırakıldı olayı”ydı.
DublinDEI dedi: @Tux992 Hocamın dediği gibi Güvenli internet kaynaklı olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hat değil wifi DublinDEI dedi: @Tux992 Hocamın dediği gibi Güvenli internet kaynaklı olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Bu konunun başlığı aslında “Bu canlı yayın devre dışı bırakıldı olayı”ydı.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.877 Çözümler 2 Yer Beyşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #5 voidex86 dedi: Hat değil wifi Bu konunun başlığı aslında “Bu canlı yayın devre dışı bırakıldı olayı”ydı. Genişletmek için tıkla... Daha fazla bilgi butonuna basar mısınız belki çözüm orada olabilir?
voidex86 dedi: Hat değil wifi Bu konunun başlığı aslında “Bu canlı yayın devre dışı bırakıldı olayı”ydı. Genişletmek için tıkla... Daha fazla bilgi butonuna basar mısınız belki çözüm orada olabilir?
voidex86 Femtopat Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #6 DublinDEI dedi: Daha fazla bilgi butonuna basar mısınız belki çözüm orada olabilir? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. DublinDEI dedi: Daha fazla bilgi butonuna basar mısınız belki çözüm orada olabilir? Genişletmek için tıkla... Düzelmiş otomatik. DublinDEI dedi: @Tux992 Hocamın dediği gibi Güvenli internet kaynaklı olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ben hattı profil yoka almıştım. Tablette hat dahi yok. Hat girişi de yok. Son düzenleme: 15 Eylül 2025
DublinDEI dedi: Daha fazla bilgi butonuna basar mısınız belki çözüm orada olabilir? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. DublinDEI dedi: Daha fazla bilgi butonuna basar mısınız belki çözüm orada olabilir? Genişletmek için tıkla... Düzelmiş otomatik. DublinDEI dedi: @Tux992 Hocamın dediği gibi Güvenli internet kaynaklı olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ben hattı profil yoka almıştım. Tablette hat dahi yok. Hat girişi de yok.