Canlı yayın yapmak için mikrofon önerisi

Mephorâsh

Hectopat
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi canlı yayın veya video çekmek istiyorum. Bir laptopum var ve mikrofonu pek sağlıklı değil ayrıca çok fazla fan sesi algılıyor o yüzden uygun fiyatlı pop Shield'lı bir mikrofon almak istiyorum fakat neler iyidir neler kötüdür hiç bilmiyorum. Varsa kullanan bilen bir fikri olan burada benimle paylaşabilirse sevinirim.

Bütçe belirtir misiniz?

Bende kendime laptop üzerinden bir sistem kurdum hocam. Mikrofonum ve kulaklığım monitörüm eksik kaldı. Mikrofon olarak önerebileceğim model HyperX quadcast.

Bütçe belirtir misiniz?

Bütçe belirtir misiniz?
Ne kadar düşük fiyat olursa o kadar iyi ama 120-130 tl civarına kadar maksimum fiyat olsun isterim.
Bende kendime laptop üzerinden bir sistem kurdum hocam. Mikrofonum ve kulaklığım monitörüm eksik kaldı. Mikrofon olarak önerebileceğim model HyperX quadcast.
Hocam yapmayın 1000 tl bir mikrofona verebilecek durumda değilim.
Ne kadar düşük fiyat olursa o kadar iyi ama 120-130 tl civarına kadar maksimum fiyat olsun isterim.
Yaptığım şey size yanlış gelebilir fiyat için ama benim istediğim şey zaten verdiğim paraya göre en iyi mikrofonu alabilmek o yüzden bu fiyat çerçevesi dahilinde yapabileceğiniz en iyi mikrofon tavsiyelerini yapabilirseniz sevinirim. Yanlış anlamayın beni.

Kardeşim Trust gibi bir marka tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda biraz para biriktirip Blue gibi markaları da tercih edebilirsin.

Hocam rampage ürünlerini öneririm.

Kardeşim Trust gibi bir marka tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda biraz para biriktirip Blue gibi markaları da tercih edebilirsin.
Trust markasının hiçbir ürünü hakkında doğru düzgün bir yorum görmedim herkes genelde şikayet ediyordu ve bir mikrofon incelemesinde mikrofondan çok fazla cızırtı geldiğini duydum. Trust'a çok güvenebilir miyim bilmiyorum.
Hocam rampage ürünlerini öneririm.
Rampage biraz daha iyi gibi. Önerebileceğiniz bir model var mı?

O zaman Blue markasına yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…