Canlı yayın yapmak ne kadar internet harcar?

Sradezs

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Twitch'te 1080p 60 FPS canlı yayın yapacağım 30 dakikalık. 14 GB internetim var ne kadar internet harcar? Uploadım 20 Bit hızı 10000.

Cevabı burada verilmiş umarım yardımcı olur

Çünkü mobil veri internetinde ping fazla olur. Yani internet ve upload hızınız fazla bile olsa gecikmeden dolayı sorun yaşarsınız. İsterseniz test edin. Kablolu, kablosuz ve mobil veri internetiyle CS:GO, Valorant gibi oyunlara girin. En yüksek ping mobil veride çıkacaktır. (Valorant'ta test etmek daha doğru olacaktır, sizi belirli bir sunucuya bağlıyor. CS:GO'da herhangi bir sunucuya bağlanırsınız. Mısır'dan tutun ABD'ye kadar değişiklik gösterebilir

Mobil verinin hızına göre de değişiklik gösteriyor. Evet biraz pingi kendisi ekliyor ama hız aradaki farkı kapatıyor mesela benim mobil verim 70 download / 20 upload cs go da çok ping yapmıyor. Yayın durumunu denemek lazım ama.

Gayet güzel bir yayın oldu ping 30 olmasına rağmen. Ayrıca internetin hızı 127 download ve 20 upload olduğu için sıkıntı çekmedim Bimcell bu arada 42 TL 20 GB 750dk 750 SMS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…