embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 829 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 Kick'te yayın yapıyorum Eminem, Lady Gaga, Odetari falan dinliyorum. Bunları arkada hafiften açmak istiyorum. Telifli midir? Bazı yayıncılar açıyordu da bilen biri cevaplarsa sevinirim.
Kick'te yayın yapıyorum Eminem, Lady Gaga, Odetari falan dinliyorum. Bunları arkada hafiften açmak istiyorum. Telifli midir? Bazı yayıncılar açıyordu da bilen biri cevaplarsa sevinirim.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 7 Şubat 2024 #2 KICK'te telif hakkı yok diye biliyorum.
ilkaydmr Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 984 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 Bahsettiğiniz platformu bilmiyorum ancak yayınınızın kaydını alıp YouTube'a atmak isterseniz telif yersiniz.
Bahsettiğiniz platformu bilmiyorum ancak yayınınızın kaydını alıp YouTube'a atmak isterseniz telif yersiniz.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.599 Çözümler 7 7 Şubat 2024 #4 Tekrar oynatılabilir biçimde bir platformda paylaşırsanız telif atabilirler. Canlı yayında sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Tekrar oynatılabilir biçimde bir platformda paylaşırsanız telif atabilirler. Canlı yayında sıkıntı olacağını sanmıyorum.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 829 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #5 yok canlı yayında açacağım sadece yayın tekrarından da bir şey olmaz sanırım otomatik yüklüyor ya kick kanalına
yok canlı yayında açacağım sadece yayın tekrarından da bir şey olmaz sanırım otomatik yüklüyor ya kick kanalına
Xalionis Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 452 Çözümler 4 Yer Antalya 8 Şubat 2024 #6 Kick de şu anlık böyle bir sorun yok. İleride kurallar değişirse de Twitch gibi vod ayarı getirilebilir OBS'e.
Kick de şu anlık böyle bir sorun yok. İleride kurallar değişirse de Twitch gibi vod ayarı getirilebilir OBS'e.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 13 Ekim 2024 #7 Hala telifli müzikleri telif yemeden kullanabiliyor muyuz Kick'te? Yoksa kaldırıldı mı?
Ineed Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ağustos 2025 #8 Son durum ne?