Batuhandn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 2 Mayıs 2024 #1 Cannot exclusively open /dev/sdc2, device in use. Command failed with code -1 (wrong or missing parameters). Bu hatayı cryptsetup --verbose --verify-passphrase luksFormat /dev/sdc2 kodunda alıyorum.
Cannot exclusively open /dev/sdc2, device in use. Command failed with code -1 (wrong or missing parameters). Bu hatayı cryptsetup --verbose --verify-passphrase luksFormat /dev/sdc2 kodunda alıyorum.
Vakaka225537 Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #2 Fotoğraf atabilir misiniz ve bir de oyun mu kuruyorsunuz.
Batuhandn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 2 Mayıs 2024 #3 Vakaka225537 dedi: Fotoğraf atabilir misiniz ve bir de oyun mu kuruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atamayacağım şuan ekranda ne yazıyorsa onu attım ve Kali Linux Live kurmak ile oyun kurmanın ne alakası var?
Vakaka225537 dedi: Fotoğraf atabilir misiniz ve bir de oyun mu kuruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atamayacağım şuan ekranda ne yazıyorsa onu attım ve Kali Linux Live kurmak ile oyun kurmanın ne alakası var?