P ProdigyBro Hectopat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 44 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #1 Counter strike oyunu için bot paketi indirmiştim. Ancak bunu kaldıramıyorum. Cannot Open File hatası ile karşılaşıyorum.
Counter strike oyunu için bot paketi indirmiştim. Ancak bunu kaldıramıyorum. Cannot Open File hatası ile karşılaşıyorum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 3 Nisan 2016 #2 FileASSASSIN - Free Software to Delete Locked Files Bunu deneyebilirsiniz.
P ProdigyBro Hectopat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 44 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #3 Silinen üye dedi: FileASSASSIN - Free Software to Delete Locked Files Bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun hala devam ediyor.
Silinen üye dedi: FileASSASSIN - Free Software to Delete Locked Files Bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun hala devam ediyor.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 4 Nisan 2016 #4 Başlangıç Menüsünde varsa eğer oyunun, oradan onu kaldır.