R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Patron işleri ertelememizi söyledi. Çizimler var ve neredeyse 3000 tane çizim. A3 formatında hepsi. Bunları hızlı nasıl yazdırabiliriz?
Merhaba. Patron işleri ertelememizi söyledi. Çizimler var ve neredeyse 3000 tane çizim. A3 formatında hepsi. Bunları hızlı nasıl yazdırabiliriz?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.479 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 20 Temmuz 2024 #2 Printer ayarlarından kaliteyi düşürebilirsin sorun olmayacaksa.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 SHYAH dedi: Printer ayarlarından kaliteyi düşürebilirsin sorun olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Nereden hocam tam olarak resim olarak gösterebilir misin?
SHYAH dedi: Printer ayarlarından kaliteyi düşürebilirsin sorun olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Nereden hocam tam olarak resim olarak gösterebilir misin?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.479 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 20 Temmuz 2024 #4 Rufiq Cavadov dedi: Nereden hocam tam olarak resim olarak gösterebilir misin? Genişletmek için tıkla... Canon kullanmadim uygulamasini bilmiyorum ama hp ve epsonlarin uygulamasinda yazici ayarlari var oradan kalite ayari yapabiliyorsun. Kalite dustukce basim hizi ciddi sekilde artiyor. Yazilimi kurcalasan bulursun.
Rufiq Cavadov dedi: Nereden hocam tam olarak resim olarak gösterebilir misin? Genişletmek için tıkla... Canon kullanmadim uygulamasini bilmiyorum ama hp ve epsonlarin uygulamasinda yazici ayarlari var oradan kalite ayari yapabiliyorsun. Kalite dustukce basim hizi ciddi sekilde artiyor. Yazilimi kurcalasan bulursun.