Canon EOS 77D alınır mı?

banyiyenlegali

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

2024 yaz tatilinde Canon EOS 77D almayı düşünüyorum. Orta seviye bir cihaz istediğim için bunu buldum. Nasıldır, önerir misiniz?
Sizce 2024 yılında 2017 de çıkmış cihaz alınır mı?

Hangi fiyata alacaksınız. Ve hangi amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz. Ona göre öneri sunabilirim.

Hangi fiyata alacaksınız. Ve hangi amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz. Ona göre öneri sunabilirim.

Şu an 26-27 bin civarı ama 2024 yazında kaç olur bilmiyorum

Portre ve nesne ( araba vs.) Ara sıra da Zoom ve makro çekim yapacağım
Ara sıra video da çekeceğim.

Hocam size Sony A6400 önerebilirim bende çok seviyorum bu makineyi. Hem fotoğraf hem sinematik video açısından harika bir makine. Hem de Sony kalitesi ile tasarımı çok hoş duruyor.

Sıfır yerine ikinci el düşük shutterlı daha uyguna alabilirsiniz. Sıfır fiyatı yukarıdaki ile aynı fiyatta

A6400
Örnek Video

Kendim de araştırdım ve gerçekten beğendim büyük ihtimalle seneye onu alacağım

1080P'de veya UHD çözünürlükte 60 FPS var mı bunu bulamadım eğer oda varsa süper.

Kendim de araştırdım ve gerçekten beğendim büyük ihtimalle seneye onu alacağım.

1080P'de veya UHD çözünürlükte 60 FPS var mı bunu bulamadım eğer oda varsa süper.

A6400 4K da 30p FHD de 120p çekiyor. (hem fotoğraf hem de gerçek anlamda video tabanlı çekimler düşünüyorsan 6K çekim yapabilen yeni fujifilm X-S20 diye kamera çıktı. 33K fiyata ya öyle bir şeye sahip olmak sasirtici. Ona da bakabilirsin)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.

Bu kamerada güzelmiş ama şu an o kadar profesyonel çekim yapmayacağım belki ileride alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…