Canon Pixma MG2555 yazıcı çevrim dışı hatası veriyor

AliOsman_20

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Canon Pixma MG2555 yazıcı ya çevrimdışı ya da mürekkep kartuşunu okumuyor. (Not: Yazıcı kablo ile bağlı ve kartuş takılı ve dolu ama okumuyor). Yardım eder misiniz?

Bu da fotoğraf.

Bir de üç ışıkta yanıp sönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Orijinal kartuş değil SE ondan olabilir. Bitik te olsa başka kartuş var ise takıp deneyin bu seçeneği elemek için. Kartuşlarda çip oluyor onlarda arızanabiliyor.

Başka kartuş yok hem bu zaten orijinal kartuş peki çevrimdışı olmasının çözümünü biliyor musunuz?

Bunlarda var.

Ve hala üç ışık yanıp sönüyor.

Orijinal kartuş değil SE ondan olabilir. Bitik te olsa başka kartuş var ise takıp deneyin bu seçeneği elemek için. Kartuşlarda çip oluyor onlarda arızanabiliyor.

Teşekkürler kartuşun çipi bozulmuş büyük ihtimalle ama çevrimdışı sorunu hala çözülmedi.

Son düzenleme:

Kartuş düzelmeden onu da netleştirmek zor gibi. Wi-Fi'ya da ağ kablosu bağlantısı var mı model de?

Yani Arduino kablosu ile giriş var onu da bilgisayara bağlıyorum doğru mu?

Bir de çevrimdışı hatasını çözdüm ama yazıcı yanıt vermiyor ve hala üç ışık yanıp sönüyor büyük ihtimalle kartuştan Canon teknik servise götüreceğim yine de yardımınız için teşekkürler eğer bir şeyler söyleceksiniz yazabilirsiniz denerim yine de.

Yazıcı kafası arızalı ise uğraşılmaz. Garantisi var ise hemen verin değişim olur muhtemel.

Ben o işi hallettim kırık bozuk bir yeri yokmuş sadece kartuşu temizlemediğim için okumamış şimdi oldu kartuşu dolduracağım yine de desteğiniz için teşekkür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…