Canon Pixma MP235 yazıcısı nasıl çıkarılır?

Bütçe
1000-2000

ah bee

Centipat
Daha fazla  
Yazıcıyı müsterimiz vermişti aldım bilgisayarcıya götürdüm yazıcısı kurumuş dedi eve getirdim. Yazıcı tarafı boya ve bunu çıkartmak istiyorum ve bir de B-C ve elektriğin ışkı yanıp sönüyor bunları nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartuşları çıkarmak için kapağı kaldırın ve kartuşların kapaklarını kaldırın, zaten kendiliğinden öne atacaktır. Çıkardıktan sonra bakır kısımları önce bezle veya mendille, daha sonra silgiyle silin ve yerine takın.

Işıklarının yanıp sönme sebebi ise hata veriyor olmaları. İkisinde de bir sorun var.

Hocam açtım kartuşun biri sorunlu. Fotoğrafta renkli kısımdan siyah ya da mavi olması lazım, patlamamış veya sızdirmis.

Dosya Ekleri

• IMG_20250121_210355.jpg
    IMG_20250121_210355.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 19
Evde çözebileceğiniz bir duruma benzemiyor.
Denetim masasından yazıcı ayarlarına girip yazdırma ayarlarını siyah-beyaz yapın. Siyah kartuşta sıkıntı yoksa bu şekilde kullanabilmenizi sağlar.

Denetim Masası'ndan yazıcı ayarlarına girip yazdırma ayarlarını siyah-beyaz yapın. Siyah kartuşta sıkıntı yoksa bu şekilde kullanabilmenizi sağlar.

Hocam bilgisayarcı kartuş değişecek dedi, 1K dedi. 500'ü hazır.

Denetim Masası'ndan yazıcı ayarlarına girip yazdırma ayarlarını siyah-beyaz yapın. Siyah kartuşta sıkıntı yoksa bu şekilde kullanabilmenizi sağlar.

Hocam siyah ışık söndü artık ama renkli ve öbürü yanıp sönüyor. Renkli çok akıtıyordu bende tıkadım. Sorun olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı