darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 8 Ocak 2023 #1 Canon Powershot A2300 16 Mp 5x Optik Zoom 2,7" Lcd Dijital Fotoğraf Makinesi Teşhir Sıfır Ürün Fiyatı, Yorumları - Trendyol Canon Powershot A2300 16 Mp 5x Optik Zoom 2,7" Lcd Dijital Fotoğraf Makinesi Teşhir Sıfır Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bu kamerayı ikinci el alacağım. Nasıl olduğunu merak ediyorum.
Canon Powershot A2300 16 Mp 5x Optik Zoom 2,7" Lcd Dijital Fotoğraf Makinesi Teşhir Sıfır Ürün Fiyatı, Yorumları - Trendyol Canon Powershot A2300 16 Mp 5x Optik Zoom 2,7" Lcd Dijital Fotoğraf Makinesi Teşhir Sıfır Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bu kamerayı ikinci el alacağım. Nasıl olduğunu merak ediyorum.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.448 Çözümler 9 9 Ocak 2023 #2 Düşük ışık fotoğrafçılığında çok bir şey beklemeyin. Gündüz çekimlerde de tatmin eder. Video kalitesi olarak da sosyal medya paylaşımı için idealdir.
Düşük ışık fotoğrafçılığında çok bir şey beklemeyin. Gündüz çekimlerde de tatmin eder. Video kalitesi olarak da sosyal medya paylaşımı için idealdir.