Canon Thrawn üçlemesi nereden alınmalı?

231561

Gigapat
Makaleler
1
Legends evrenindeki Thrawn kitaplarına PDF olarak sahibim ama Canon kitaplarda böyle bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla bu kitapları almam gerek.

1. seçenek, kitaplar Amazon TR üzerinde bulunuyor ama fiyatları normale göre yüksek (veya diğer seçenek çok düşük).

2. seçenek olarak da Hepsiburada ve N11 üzerinde aynı satıcının oluşturduğu ve fiyatı Amazon'a göre daha uygun olan ilanlar var.

Ne yapacağıma karar veremedim. 2. seçenekteki mağaza pek güvenilir gelmedi.
  • Sizce hangi seçenek daha uygun?
  • 2. seçenekteki fiyat farkının nedeni nedir?
  • 2. seçenekteki mağazadan alışveriş yapan oldu mu?
  • Olduysa memnun kaldınız mı?
Yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.

Hocam size bir tavsiye vereceğim. Hepsiburada üzerinde ürünleri sepetinize ekleyin ve ödeme aşamasında rastgele bir kart girin veya herhangi bir bankanın havale seçeneğini seçin. Onaylama sayfasında altta ön bilgilendirme formu kısmında satıcının telefon numarası yazar. Hem aklınıza takılan her şeyi sorarsınız, hem de orijinalliği gibi konularda bilgi sahibi olursunuz. Benim fikrim, eğer orijinalse Hepsiburada ve N11'den almak daha mantıklı çünkü fiyat farkı çok fazla. Ayrıca tahminimce attığınız 2. seçenekteki kitaplar orijinal değil. Çünkü yorumda "kitap normal boyutta değil" denmiş. İyi forumlar.
Not: Kitaplar hakkında bilgi sahibi değilim.

Kitap normal boyutta değil kısmını kitap Küçük Cilt formatında olduğu için söylemiştir muhtemelen. Orijinal olmadığını sanmıyorum.

Diğer tavsiyenizi dikkate alacağım ama. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…