egeus Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 89 8 Nisan 2025 #1 Proje için Canva'ya ihtiyacım vardı ama oturum aç yerinde neye tıklasam da almıyor. Bir bakabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
Proje için Canva'ya ihtiyacım vardı ama oturum aç yerinde neye tıklasam da almıyor. Bir bakabilir misiniz?
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 8 Nisan 2025 #2 Bazen İnternet yavaş olduğunda yapıyor onu. İnternet hızınıza bakın bence. Ben de projelerimde bazen sorun yaşıyorum genelde İnternet kaynaklı oluyor.
Bazen İnternet yavaş olduğunda yapıyor onu. İnternet hızınıza bakın bence. Ben de projelerimde bazen sorun yaşıyorum genelde İnternet kaynaklı oluyor.
egeus Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 89 8 Nisan 2025 #3 Bir Matmazel dedi: Bazen internet yavaş olduğunda yapıyor onu. İnternet hızınıza bakın bence. Ben de projelerimde bazen sorun yaşıyorum genelde internet kaynaklı o Genişletmek için tıkla... Canva için yeterli bence değil mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-08 195108.png 16,7 KB · Görüntüleme: 28
Bir Matmazel dedi: Bazen internet yavaş olduğunda yapıyor onu. İnternet hızınıza bakın bence. Ben de projelerimde bazen sorun yaşıyorum genelde internet kaynaklı o Genişletmek için tıkla... Canva için yeterli bence değil mi?
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 8 Nisan 2025 #4 egeus dedi: Canva için yeterli bence değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeterli.