Canva ile hazırlanan e-book neden düzgün gözükmüyor?

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
İyi akşamlar. Canva ile hazırladığım ebook Mobile view yani mobil görünüme geçirince bu şekilde gözüküyor. Sebebi nedir?

Normal PDF olarak Mobile View'den yani mobil görünümden çıkarınca sorun olmuyor. Ama kısaca aynı responsive muhabbetine döndü bu da. Mesela bazıları Mobile view modunda bakabiliyor o yüzden diyorum. Bu sorunu çözmem lazım. Şimdi PDF düzleştir diye bir ayar bulunmakta Canva'da. Tabii bu ayarı aktif edersem bile ki, onu o şekilde denemedim ama bu sefer dosya boyutu standart PDF seçili iken 17 MB oluyor ki, bunu da açıkçası istemiyorum. Zaten 5 sayfa girdim nasıl oluyor 17 MB oluyor.

Screenshot_2023-07-01-00-48-28-813_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

Baskı için PDF ayarını seçip indirmeyi deneyin, düzenlenebilir yazılara sahip dosya uzantılarında (PPTX, PDF, DOCX) gibilerinde telefonda farklı PC de farklı yazı boyutunda gözüküyor.

Baskı için PDF ayarını seçip indirmeyi deneyin, düzenlenebilir yazılara sahip dosya uzantılarında (PPTX, PDF, DOCX) gibilerinde telefonda farklı PC de farklı yazı boyutunda gözüküyor.
PDF Baskı olarak seçip indirdim hocam durum aynı maalesef.

Hocam son bir yöntem daha biliyorum ama bu PDF'teki yazıları düzenlenemez yapacaktır.
Hocam wordde yazıyorum yeniden ama cover bulamıyorum templates hazır word için güzel book covers. Sorun değil hocam dediğim gibi wordde yazıyorum. Ama keşke envato gibi yerlerde mesela powerpoint için hazır şablonlar var bunun için de olsa word için. Tabii word'de var ama beğenmiyorum onları.

Hocam wordde yazıyorum yeniden ama cover bulamıyorum templates hazır word için güzel book covers. Sorun değil hocam dediğim gibi wordde yazıyorum. Ama keşke envato gibi yerlerde mesela powerpoint için hazır şablonlar var bunun için de olsa word için. Tabii word'de var ama beğenmiyorum onları.
Hocam Canva da yaptığınız çalışmayı PNG olarak indirir misiniz RAR dosyası olarak inecektir onu bana atarsanız PDF yapıp atacağım size, bu sefer sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

Hocam Canva da yaptığınız çalışmayı PNG olarak indirir misiniz RAR dosyası olarak inecektir onu bana atarsanız PDF yapıp atacağım size, bu sefer sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
Hocam olayı aslında çözdüm. Telefonda Redminin saçma sapan bir editörü var. Mi PDF Editor mü ne?

WPS editor sanırım kaldırdım sorun yok şu an ama diğer PDF kaynakları da indirdim onlarda da aynı yani benlik bir durum söz konusu değil. Diğerlerinde de aynı şekilde. Teşekkürler bu arada cevabınız için.

Bu arada hocam PDF olarak nasıl yapacaktınız Word'e yükleyip düzenleyerek mi?

Hocam olayı aslında çözdüm. Telefonda Redminin saçma sapan bir editörü var. Mi PDF Editor mü ne?

WPS editor sanırım kaldırdım sorun yok şu an ama diğer PDF kaynakları da indirdim onlarda da aynı yani benlik bir durum söz konusu değil. Diğerlerinde de aynı şekilde. Teşekkürler bu arada cevabınız için.

Bu arada hocam PDF olarak nasıl yapacaktınız Word'e yükleyip düzenleyerek mi?
Resimleri Word'e atacaksınız sonra dosya convert sitelerinden Word'ü PDF'e çevireceksiniz.

Resimleri Word'e atacaksınız sonra dosya convert sitelerinden Word'ü PDF'e çevireceksiniz.
Yani benim düşündüğüm gibi hocam anladım. Aslında çözdüm olayı hocam ama yine de bu dosyayı Size ya da başkalarına göndererek nasıl test edebilirim sorun var mı yok mu diye?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı