VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Aralık 2023 #1 Canvadan slyat yapıyorum ve fotoğraf kalitesi aşırı düşüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.220 Çözümler 22 14 Aralık 2023 #2 Microsoft Powerpoint'ten yaparak.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Aralık 2023 #3 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Microsoft PowerPoint'ten yaparak. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam denerim ama canvada daha fazla şablon olduğu için demiştim. VolantMito dedi: Hocam tamam denerim ama canvada daha fazla şablon olduğu için demiştim. Genişletmek için tıkla... Bir de PowerPoint üyelik istiyor bende yok.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Microsoft PowerPoint'ten yaparak. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam denerim ama canvada daha fazla şablon olduğu için demiştim. VolantMito dedi: Hocam tamam denerim ama canvada daha fazla şablon olduğu için demiştim. Genişletmek için tıkla... Bir de PowerPoint üyelik istiyor bende yok.