Canva ve Picsart ile tasarım yapıp satılır mı?

• Konuyu başlatan bilgx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.471

bilgx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, canva sitesine Google hesabımla giriş yaptım ve deneme Pro sürümünü aldım ama eski hesapta kaldı ve o hesaptan tasarımlarımı Pro sürümün sunduklarıyla yaparak önce PC'ye aktarıp sonra asıl hesabımla tekrar üye olunca PC'den de o hesabıma aktarmam sorun olur mu? Canva normal sürümde Pro'da olan hangi özellikler var mesela telifsiz görsel video müzikler Pro'suz çok mu kısıtlı? Ayrıca yapacağım tasarımlarımı nasıl tesciller ve bionluk fiverr gibi sitelerde satışa sunabilirim? Canva ve picsart uygulamaları hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirseniz çok sevinirim. Ek olarak, bu site ve uygulama dışında başka önerebileceğiniz basit ve ücretsiz uygulamalar var ise öğrenmeyi çok isterim. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba, canva sitesine Google hesabımla giriş yaptım ve deneme Pro sürümünü aldım ama eski hesapta kaldı ve o hesaptan tasarımlarımı Pro sürümün sunduklarıyla yaparak önce PC'ye aktarıp sonra asıl hesabımla tekrar üye olunca PC'den de o hesabıma aktarmam sorun olur mu? Canva normal sürümde Pro'da olan hangi özellikler var mesela telifsiz görsel video müzikler Pro'suz çok mu kısıtlı? Ayrıca yapacağım tasarımlarımı nasıl tesciller ve bionluk fiverr gibi sitelerde satışa sunabilirim? Canva ve picsart uygulamaları hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirseniz çok sevinirim. Ek olarak, bu site ve uygulama dışında başka önerebileceğiniz basit ve ücretsiz uygulamalar var ise öğrenmeyi çok isterim. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Bir tavsiye: Farklı sorularınızı paragraf paragraf bölerseniz daha çok cevap alabilirsiniz.

Movavi üzerinden video editleyebilir, ufak butiklere ve kobilere instagram, sosyal medya hesaplarını yönetme karşılığında işte atıyorum haftalık 150-200₺ 3-5 gönderi vb. gibi tatlı ücretler kazanabilirsiniz. Canva, PRO'suz bir hiç diyebilirim. Canva'daki görseller telifli olduğu için ekstra olarak fiverr gibi platformlarda satışa sunamazsınız. Müşteri bir görsel beğenir siz de onu Canva'da yapabilirseniz, bu şekilde bir gelir modeli inşa edebilirsiniz.

Movavi üzerinden video editleyebilir, ufak butiklere ve kobilere Instagram, sosyal medya hesaplarını yönetme karşılığında işte atıyorum haftalık 150-200₺ 3-5 gönderi vb. gibi tatlı ücretler kazanabilirsiniz. Canva, Pro'suz bir hiç diyebilirim. Canva'daki görseller telifli olduğu için ekstra olarak fiverr gibi platformlarda satışa sunamazsınız. Müşteri bir görsel beğenir siz de onu Canva'da yapabilirseniz, bu şekilde bir gelir modeli inşa edebilirsiniz.

Ülkedeki ekonomik kriz ve kur yüksekliğini hesaba katarsak, fiverr gibi sitelerden dolarla çalışmak daha mantıklı olmaz mı? Canva'daki şablonları kendimce revize ederek özgünleştirmem durumunda telif sorunu aşılabilir mi ve site yaptığım tasarımları resmi olarak benim üzerime tescilliyor mu merak ediyorum. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı