ÇAP nasıl yapılmalı?

682221

Picopat
Çap ile beslenme ve diyetetikten ikinci anadalımı yapabiliyorum. Fakat kafamda birtakım soru işareti oluştu:
1) normal anadalımla ikinci anadalımda ders programında çakışma olursa ne yapabilirim?
2) ortak derslerim var seçeceğim bölümle. Onlardan muaf mı olmuş oluyorum?
3) 4 yılda normal anadalım bittiğinde diğerini de aynı yıl içerisinde bitirebiliyor muyum?
Şu an biraz geç olduğundan hocama yarın yazacağım. Yönergelerimiz çok açıklayıcı olmadığından bu soruları sormak durumunda kalıyorum.

Hocam siz de mi düşünüyordunuz?
Düşünüyordum hocam Makine Mühendisliği okuyorum elektrik elektronik çap düşündüm ama çok zor olabilir.

Hocam siz de mi düşünüyordunuz?
Hocam bu arada benim bildiğim aynı derslerden muaf oluyorsunuz ve 1 sene uzuyor diye biliyorum. ve 2. sınıfın başında yapılıyor diye biliyorum.

Hocam bir durum güncellemesi yapmak istedim. Maalesef bu programdan vazgeçmek zorunda kalacağım. Derslerden ortak olanlarını saydırabiliyorum, muaf olabiliyorum. Çakışan dersleri maalesef sonraki yıl alabilirmişim. Eğitim 1 yıl uzayacak gibi gözüküyordu. Ayrıca uzama durumunda derslerden kredi başı ücret alınacağını söylediler. Ve uzaması da garanti. O da işime hiç gelmez.

Merhaba. Bu duruma üzüldüm, sağlık olsun. Beslenme ve Diyetetik bölümüyle Dil ve Konuşma Terapistliği bölümünü mü okuyacaktınız?

Merhaba. Bu duruma üzüldüm, sağlık olsun. Beslenme ve Diyetetik bölümüyle Dil ve Konuşma Terapistliği bölümünü mü okuyacaktınız?
Anadalım hemşirelik. Mümkün olsaydı yanında Beslenme ve Diyetetik bölümünü okuyacaktım. Halihazırda bu iki bölümde de ciddi ilgim var. Makaleler yazıyorum. Araştırmayı sevdiğim alanlar. Her ne kadar bu bölümü okumasam da araştırmalarımı sürdüreceğim. Selamlar, esenlikler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…