Çap problemler kitabı kolay mı?

The Dark Rische

Decapat
Arkadaşlar selam. Kolay problem kitabı arıyordum. Çap problemler sipariş ettim ancak arkadaşım biraz orta-zor seviyesi dedi problemlerin ilacını tavsiye etti sizce aralarında çok fark var mı artık sipariş ettim. Yarın falan gelir sizce çapı iade edip problemlerin ilacı mı alayım yoksa çap kitabından başlayayım mı direkt?

Son düzenleyen: Moderatör:
Problemlerin ilacı daha iyi olur başlangıç için. Sonrası için sırayla Bilgi Sarmal, Çap, Supara, Apotemi öneririm.

Problemlerin ilacı daha iyi olur başlangıç için. Sonrası için sırayla Bilgi Sarmal, Çap, Supara, Apotemi öneririm.

Çap beklediğimden hızlı elime geldi şu an biraz çözdüm klasik sorulardan bir anda ÖSYM tarzına geçmesi adamı sersemletiyor Bilgi Sarmal da var bende şimdi kesin problemlerin ilacı alayım mı?

Çap beklediğimden hızlı elime geldi şu an biraz çözdüm klasik sorulardan bir anda ÖSYM tarzına geçmesi adamı sersemletiyor Bilgi Sarmal da var bende şimdi kesin problemlerin ilacı alayım mı?
Bilgi Sarmal yine aynı şekilde ÖSYM tarzı sorular hazırlıyor ama bence Problemlerin İlacı ile başlasan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…