Capcut açılınca sistem dondu, virüs olabilir mi?

388009

Hectopat
Dümdüz bilgisayarda takılırken CapCut'ı açtım ve bir anda PC dondu. Bip bip diye sesler geldi ve PC geri kendine geldiğinde masaüstü falan yok olmuştu. Mouse biraz hareket eder gibi oldu. Hemen ardından her şey düzeldi ve PC'yi korkarak kapattım. Dün romsfun adlı siteden PS3 oyunu indirmiştim ondan olma ihtimali ne kadardır? Virüs donanımsal mining vs. falan mıdır yoksa RAT mıdır? Şantaj maili yemekten, hesaplarimin çalışmasından çok korkuyorum. Kaspersky ile internet yokken tam tarama yapıyorum. Sorunu çözer mi?

Ne olur ne olmaz önleminizi alın. CapCut'ta değil sorun indirdiğiniz site sorunlu.

CapCut doğru yerden indirdiysen virüs değildir hocam. Ben de McAfee antivirüsü sildim diye bilgisayar açılmamıştı format atmak zorunda kalmıştım.

Bip sesleri donanımsal bir sıkıntıyı gösterir. CapCut programı bildiğim kadarıyla ekran kartı gücüyle çalışıyor.

CapCut doğru yerden indirdiysen virüs değildir hocam. Ben de McAfee antivirüsü sildim diye bilgisayar açılmamıştı format atmak zorunda kalmıştım.
CapCut'ı orjinal sitesinden indirdim ve virüs olduğunu sanmıyorum. Ancak rom sitesinden bir sorun yaşama ihtimalim nedir?

Bip sesleri donanımsal bir sıkıntıyı gösterir. CapCut programı bildiğim kadarıyla ekran kartı gücüyle çalışıyor.
Bana da öyle geldi. Bugün ekran kartının driverlarını yeni güncelledim onunla ilgili olabilir mi? Tam taramadan da bir sonuç çıkmadı.

Bana da öyle geldi. Bugün ekran kartının driverlarını yeni güncelledim onunla ilgili olabilir mi? Tam taramadan da bir sonuç çıkmadı.
Sorun tamamen Driver. Ben de aynı şekilde güncellemeden sonra CapCut'ı ilk açtığımda 5 dakika sonra program çökmüştü. Daha sonra sorunsuz kullandım.

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Hayatımdaki en büyük korkulardan birisi RAT yemekti o yüzden mantıklı düşünemedim. Sorunun sebebi yeni driver kurmammış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…