CapCut altyazıda "r" harfi düzgün olmuyor

ulmo

Kilopat
Arkadaşlar selamlar CapCut uygulamasından alt yazı oluşturup, alt yazı animasyonu eklediğim zaman tek bir kelime hatta tek bir harf bozunuma uğruyor. "bir" kelimesindeki "r" harfi bir sonraki animasyonun başına ekleniyor. Ve bunu her zaman değil ara sıra yapıyor. Aşağıya örneğini bırakıyorum;

Ekran görüntüsü 2025-05-20 143518.png

Ekran görüntüsü 2025-05-20 143526.png

Ama aynı videoda aynı alt yazı animasyonu varken ve aynı şekilde cümle sonundayken olmuyor.

Ekran görüntüsü 2025-05-20 144104.png

Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar selamlar CapCut uygulamasından alt yazı oluşturup, alt yazı animasyonu eklediğim zaman tek bir kelime hatta tek bir harf bozunuma uğruyor. "bir" kelimesindeki "r" harfi bir sonraki animasyonun başına ekleniyor. Ve bunu her zaman değil ara sıra yapıyor. Aşağıya örneğini bırakıyorum;

Eki Görüntüle 2495066

Eki Görüntüle 2495067

Ama aynı videoda aynı alt yazı animasyonu varken ve aynı şekilde cümle sonundayken olmuyor.

Eki Görüntüle 2495069

Çoğu font "r" harfi güzel bir şekli olmaz.

Eki Görüntüle 2495066

Eki Görüntüle 2495067

Eki Görüntüle 2495069

"R" harfini büyük yazmayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı