CapCut çöküyor

Radines

Femtopat
CapCut Pro aldı arkadaşım bana verdi ben de bilgisayarımda deneyeyim dedim. Girdim fakat başta arayüzde çöküyordu sonra çökmedi. Birkaç dakikaq sonra da edit yaparken çöktü ki bunlar 2-3 ay önce de oldu ve sorunu bulamadım CapCut görev yöneticisinde 2 tane gibi çalışıyor ikisi de aynı miktarda RAM kullanıyor.

Hocam bilgisayarınız sistem gereksinimlerini karşılamakta mıdır bir kontrol edin isterseniz.

Hocam bilgisayarınız sistem gereksinimlerini karşılamakta mıdır bir kontrol edin isterseniz.

• İşletim sistemi: Windows 10 veya üstü.
  • İşlemci: Intel Core i3 veya üstü.
  • Bellek: 4 GB RAM veya üstü.
  • Grafikler: Intel HD grafik 4000 veya üstü.
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan veya üstü.
CapCut'ın sitesinde bu şekilde diyor Intel i7 4790K kullanıyorum RAM 16 GB depolama 1TB SSD var 1TB HDD.

Ekran kartı yetmiyordur diye düşünüyorum. Ekran kartiniz nedir. Bir de capcut sürümü guncel mi?

Ekran kartı yetmiyordur diye düşünüyorum. Ekran kartiniz nedir?

Görev Yöneticisi'nden baktığımda sadece ekran kartını kullanıyor.

Ekran kartım ASUS ROG STRIX RTX 2070.

Ekran kartım ASUS ROG STRIX RTX 2070.

CapCut güncel daha yeni indirdim hem siteden denedim hem Microsoft Store'dan indirip denedim fakat düzelmedi dosyada hata oldugunu dusunmuyorum pek.

Hocam video düzenleme için daha güçlü bir ekran kartına sahip olması gerekir muhtemelen 3060 bile kurtarmaz hocam daha güncel olması gerekir deneyimlerime göre 16 GB RAM yeterli olarak verilsede gözle görülür bir düşüş olur.

Acaba CapCut orijinal mi ya da hesap crackli ise virüslerden dolaylı olarak arkada reklam arayüzü olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…