CapCut donuyor

571602

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun 00:24 ve 00:26'daki sahneleri gibi görüntü donuyor. (dipnot: Video bana ait.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürümünü mü kullanıyorsunuz?

Evet Windows sürümünü kullanıyorum.

Hocam Windows sürümünden kaynaklı oluyorsa PC için önerebileceğiniz (ücretsiz) edit programı var mı?

Son düzenleme:
Evet Windows sürümünü kullanıyorum.

Hocam Windows sürümünden kaynaklı oluyorsa PC için önerebileceğiniz (ücretsiz) edit programı var mı?

Bende iki buçuk aydır kullanıyorum daha böyle bir sorunla karşılaşmadım. Katmanları kontrol ediniz.
Bazen kesme biçme işlemlerinde üst üste kalabiliyor. Eğer ondan kaynaklı değilse video düzenleme kısmından bir görsel yollar mısınız? Ayarlarınızı kontrol edebiliriz bu şekilde.

Ayrıyeten önereceğim bir program yok çünkü bende sadece bunu kullanıyorum.

Video düzenleme kısmından hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (42).png
    311,7 KB · Görüntüleme: 117
İki önermem ve iki sorum var.
Sorum şöyle en üstteki katmandaki ve bir alt katmanındaki videolar aynı mı?
İkinci kez render almayı denediniz mi?
Birinci önermem video hızlandırma esnasında bir hata yapmış olabilirsiniz.
İkinci önermem ise render alınırken sorun olmuş olabilir.

Evet videonun kalitesini arttırma amaçlı kullanıyorum.

Denemedim

Hocam benimde bir sorum var. Video İsmail Hakkı Karadayı'nın konuşmasından sonra donmaya veya kasmaya başlıyor aşırı anlamda.

İki videoyu üst üste koyarak kalitesiniz arttıramazsınız. İkinci veya birinci videoyu kaldırdıktan sonra tekrar render almayı deneyin. Tercihiniz ikisini de kaldırmamaksa eğer videolardan biri bozuk olabilir katmanları gizleyip saniye saniye inceleyin. Ya da sadece ikinci kez render almayı deneyin.

Evet videonun kalitesini arttırma amaçlı kullanıyorum.

Denemedim.

Hocam benim de bir sorum var. Video İsmail hakkı karadayı'nın konuşmasından sonra donmaya veya kasmaya başlıyor aşırı anlamda.

Videoyu sesli izleyemedim sadece dediğiniz zaman aralıklarına göz gezdirdim.

Hocam sizin dediğiniz gibi yaptım aynı.

CapCut kullanmayı bende düşünüyordum. Kullanılması kolaymı programı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…