HeisenberGG55 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Ben müzik dinlerken acayip edit yapasım geliyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum (temel şeyler dışında). Bana öğretebilecek biri var mı? Son düzenleme: 12 Aralık 2024
Ben müzik dinlerken acayip edit yapasım geliyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum (temel şeyler dışında). Bana öğretebilecek biri var mı?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.408 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 HeisenberGG55 dedi: Ben müzik dinlerken acayip edit yapasım geliyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum (temel şeyler dışında). Bana öğretebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Yt de egitim videoları izleyebilirsin.
HeisenberGG55 dedi: Ben müzik dinlerken acayip edit yapasım geliyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum (temel şeyler dışında). Bana öğretebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Yt de egitim videoları izleyebilirsin.
G geldipatron Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 HeisenberGG55 dedi: Ben müzik dinlerken acayip edit yapasım geliyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum (temel şeyler dışında). Bana öğretebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... YT'de video veya kendin keşfederek yapabilirsin.
HeisenberGG55 dedi: Ben müzik dinlerken acayip edit yapasım geliyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum (temel şeyler dışında). Bana öğretebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... YT'de video veya kendin keşfederek yapabilirsin.