NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Mobilde videonun 2 yerine işaretleyici koyup sağ üstteki menüden yakınlaştırma gibi grafik özellikleri var. PC'de göremiyorum var mı acaba?
Mobilde videonun 2 yerine işaretleyici koyup sağ üstteki menüden yakınlaştırma gibi grafik özellikleri var. PC'de göremiyorum var mı acaba?
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Eylül 2024 #2 NormalVatandas dedi: Mobilde videonun 2 yerine işaretleyici koyup sağ üstteki menüden yakınlaştırma gibi grafik özellikleri var. PC'de göremiyorum var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam o yok sanırım yurtdışındada şikayet edenler vardı. Güncellemelerle hal olur.
NormalVatandas dedi: Mobilde videonun 2 yerine işaretleyici koyup sağ üstteki menüden yakınlaştırma gibi grafik özellikleri var. PC'de göremiyorum var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam o yok sanırım yurtdışındada şikayet edenler vardı. Güncellemelerle hal olur.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 VolantMito dedi: Hocam o yok sanırım yurtdışındada şikayet edenler vardı. Güncellemelerle hal olur. Genişletmek için tıkla... O zaman aktarıp öyle yapmam gerekecek sağ olun.
VolantMito dedi: Hocam o yok sanırım yurtdışındada şikayet edenler vardı. Güncellemelerle hal olur. Genişletmek için tıkla... O zaman aktarıp öyle yapmam gerekecek sağ olun.