H Hasan Berat Kaylan Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 CapCut PC versiyonunda dışa aktarma yapacakken haftada sadece 2 kere dışa aktarmaya izin verdiğini gördüm. Sizde de böyle mi? Böyleyse bayağı bir kullanıcı kitlesini kaybedecek gibi görünüyor.
CapCut PC versiyonunda dışa aktarma yapacakken haftada sadece 2 kere dışa aktarmaya izin verdiğini gördüm. Sizde de böyle mi? Böyleyse bayağı bir kullanıcı kitlesini kaybedecek gibi görünüyor.
yusufselim766 Picopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 661 Çözümler 1 22 Mayıs 2025 #2 Hayır, alakası yok. Yaptığınız videoda kullandığınız bir şey pro özellik.
H Hasan Berat Kaylan Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 yusufselim766 dedi: Hayır, alakası yok. Yaptığınız videoda kullandığınız bir şey pro özellik. Genişletmek için tıkla...
yusufselim766 dedi: Hayır, alakası yok. Yaptığınız videoda kullandığınız bir şey pro özellik. Genişletmek için tıkla...
yusufselim766 Picopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 661 Çözümler 1 22 Mayıs 2025 #4 Hasan Berat Kaylan dedi: Eki Görüntüle 2496852 Genişletmek için tıkla... 1 İtem yazıyor. Sınırsız dışa aktarma hakkı dediği premium özellik kullanarak dışa aktarma. Watermark kullanmış olabilir misiniz?
Hasan Berat Kaylan dedi: Eki Görüntüle 2496852 Genişletmek için tıkla... 1 İtem yazıyor. Sınırsız dışa aktarma hakkı dediği premium özellik kullanarak dışa aktarma. Watermark kullanmış olabilir misiniz?
H Hasan Berat Kaylan Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #5 yusufselim766 dedi: 1 İtem yazıyor. Sınırsız dışa aktarma hakkı dediği premium özellik kullanarak dışa aktarma. Watermark kullanmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Premium özellik kullanmadım. Düz video kestim, burada premium gerektirecek bir şey yok.
yusufselim766 dedi: 1 İtem yazıyor. Sınırsız dışa aktarma hakkı dediği premium özellik kullanarak dışa aktarma. Watermark kullanmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Premium özellik kullanmadım. Düz video kestim, burada premium gerektirecek bir şey yok.
8 817839 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 218 6 Temmuz 2025 #6 Hasan Berat Kaylan dedi: Premium özellik kullanmadım. Düz video kestim, burada premium gerektirecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Videoyu 1080p dışarı aktarmak istediyseniz ona 2 hak tanıyor. 1 item dediği o olabilir.
Hasan Berat Kaylan dedi: Premium özellik kullanmadım. Düz video kestim, burada premium gerektirecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Videoyu 1080p dışarı aktarmak istediyseniz ona 2 hak tanıyor. 1 item dediği o olabilir.