Viskiyar Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar, telefon sürümünde tual özelliği var ve 9:16 yapınca siyah kısımları bulanıklaştırıyor ama PC sürümünde bulamadım. PC sürümünde var mı?
Arkadaşlar, telefon sürümünde tual özelliği var ve 9:16 yapınca siyah kısımları bulanıklaştırıyor ama PC sürümünde bulamadım. PC sürümünde var mı?
5 594123 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 530 Çözümler 2 24 Nisan 2023 #2 Viskiyar dedi: Arkadaşlar, telefon sürümünde tual özelliği var ve 9:16 yapınca siyah kısımları bulanıklaştırıyor ama PC sürümünde bulamadım. PC sürümünde var mı? Genişletmek için tıkla... Capcut PC versiyonunda bendede yok. Büyük ihtimalle koymamışlardır. Veya uygulamayı güncellemeyi deneyebilirsin.
Viskiyar dedi: Arkadaşlar, telefon sürümünde tual özelliği var ve 9:16 yapınca siyah kısımları bulanıklaştırıyor ama PC sürümünde bulamadım. PC sürümünde var mı? Genişletmek için tıkla... Capcut PC versiyonunda bendede yok. Büyük ihtimalle koymamışlardır. Veya uygulamayı güncellemeyi deneyebilirsin.
D drthyoo Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 215 7 Mayıs 2023 #3 benim pc de uygulama açıldıktan sonra çöküyor. Sistem gereksinimleri falan nasıl ulaşabilirim?