Çözüldü CapCut PC versiyonda + koyarak kaydırma nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
CapCut PC versiyonda + koyarak kaydırma yok. Nasıl oluyor o olay?
+ koyarak kaydırma derken neyi kastediyorsun keyframe eklemeyi mi?

Eğer keyframe eklemeyi kastediyorsan şöyle. Timeline'a eklediğin video veya resmi seçtikten sonra sağ üst pencerede "Video" sekmesinin altında "Basic" kısmı açılır zaten otomatik. Orada "Position & Size" yazan seçenek var. Oradan keyframe aktif hale getiriliyor. Resimde gösterdim.

ORNEK,.jpg
CapCut PC versiyonda + koyarak kaydırma yok. Nasıl oluyor o olay?

Eğer keyframe eklemeyi kastediyorsan şöyle. Timeline'a eklediğin video veya resmi seçtikten sonra sağ üst pencerede "Video" sekmesinin altında "Basic" kısmı açılır zaten otomatik. Orada "Position & Size" yazan seçenek var. Oradan keyframe aktif hale getiriliyor. Resimde gösterdim.

ORNEK,.jpg

Çözüm

Eki Görüntüle 1698957
Kastettiğim mobile versyonda mesela futbol editi yaparken top yön değiştirirken vuruş başlangıcına + koyup ekranı topun gidişine göre sağa sola kaydırınca videoda otomatik olarak kayıyordu onu anlatmak istedim

Kastettiğim mobile versyonda mesela futbol editi yaparken top yön değiştirirken vuruş başlangıcına + koyup ekranı topun gidişine göre sağa sola kaydırınca videoda otomatik olarak kayıyordu onu anlatmak istedim

Anladım. Ben o zaman doğru anlamış ve göstermişim. Yukarıdaki mesajda söylediğimi uygularsan aynı işlemi yapmış olursun. Keyframe işlemi oluyor o yaptığın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı