ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Başlıktaki gibi bir amacım var fakat daha önceden yapıp kaydettiğim dosyadaki alt yazıyı kaldıramıyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
Başlıktaki gibi bir amacım var fakat daha önceden yapıp kaydettiğim dosyadaki alt yazıyı kaldıramıyorum. Nasıl yapabilirim?
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #2 ErdemH dedi: Başlıktaki gibi bir amacım var fakat daha önceden yapıp kaydettiğim dosyadaki alt yazıyı kaldıramıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
ErdemH dedi: Başlıktaki gibi bir amacım var fakat daha önceden yapıp kaydettiğim dosyadaki alt yazıyı kaldıramıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 amacor123 dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam atacak bişey bulamadım daha öncesinde bir videoya alt yazı koymuştum alt yazıyı kaldırmak için yollar aradım fakat bulamadım
amacor123 dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam atacak bişey bulamadım daha öncesinde bir videoya alt yazı koymuştum alt yazıyı kaldırmak için yollar aradım fakat bulamadım