NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Hazır düzenlemekte olduğum video var. Pro efektleri kullandığım için PC'de kaydedemiyorum. Mobilden direkt kaydedeceğim. Ne yapmalıyım? USB ile telefona aktarmayacağım.
Hazır düzenlemekte olduğum video var. Pro efektleri kullandığım için PC'de kaydedemiyorum. Mobilden direkt kaydedeceğim. Ne yapmalıyım? USB ile telefona aktarmayacağım.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Bluetooth ile aktarın. Artı 0 Eksi
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Kabloyla aktarabilirsiniz Android'se, iOS için iTunes falan lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 fxwestro dedi: Bluetooth ile aktarın. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi telefona aktarmayacağım. Direkt Capcut'a. Artı 0 Eksi
fxwestro dedi: Bluetooth ile aktarın. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi telefona aktarmayacağım. Direkt Capcut'a.
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 NormalVatandas dedi: Dediğim gibi telefona aktarmayacağım. Direkt Capcut'a. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde dışa aktaramazsınız Pro özellikler Bilgisayarda açık değilse Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Dediğim gibi telefona aktarmayacağım. Direkt Capcut'a. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde dışa aktaramazsınız Pro özellikler Bilgisayarda açık değilse