Çözüldü CapCut Pro faturaya yansır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AYBERK1515

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Bugün CapCut'a girdiğimde hesabımda Pro olduğunu gördüm. Baktığımda 7 günlükmüş. Ayın 25'inde bitiyor diyor. Ancak ben herhangi bir ödeme yapmadım ve bu olay bilgim dışında gerçekleşti. App Store'da aboneliklerime baktığımda aboneliğin yok diyor. Ayarlardan baktım orada da gözükmüyor. Pro'yu iptal de edemedim. Herhangi bir faturaya yansıma olur mu?

Çözüm
Uygulama içinden herhangi bir kayıtlı kart bilgisi girmediyseniz, aboneliklerinizde de gözükmüyorsa yansımaz merak etmeyin. O yedi günlük sürüm ücretsiz deneme sürümü, onu başlatmışsınız/başlamış.
Uygulama içinden herhangi bir kayıtlı kart bilgisi girmediyseniz, aboneliklerinizde de gözükmüyorsa yansımaz merak etmeyin. O yedi günlük sürüm ücretsiz deneme sürümü, onu başlatmışsınız/başlamış.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…