CapCut Pro'ya geçilmeli mi?

564803

Hectopat
İlk defa edit yapmaya başlıyorum ve edit içinde CapCut programını kullanıyorum. Bu programda güzel editler yapabilmem için sizce CapCut Pro'ya geçmem gerekir mi?
Zaten sağ üstte ki Netflix logosuna bakarsanız hep aynı geçişi kullandığımı görebilirsiniz. Aslında sahneler iyi ama geçişler kötü. İşte sırf bu yüzden Pro'ya geçmem mantıklı olur mu? Pro'da güzel geçişler bulabilir miyim?
Edit biraz kötü gelebilir çünkü ilk defa edit yapalı sadece 1 gün geçti :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Neden CapCut kullanıyorsun ki? PremierePro kullanabilirsin, veya After effects bunlarla edit yeteneğini geliştirmen çok daha yararına olacaktır.

İlk defa edit yapmaya başlıyorum ve edit içinde CapCut programını kullanıyorum. Bu programda güzel editler yapabilmem için sizce CapCut Pro'ya geçmem gerekir mi?
Zaten sağ üstte ki Netflix logosuna bakarsanız hep aynı geçişi kullandığımı görebilirsiniz. Aslında sahneler iyi ama geçişler kötü. İşte sırf bu yüzden Pro'ya geçmem mantıklı olur mu? Pro'da güzel geçişler bulabilir miyim?
Edit biraz kötü gelebilir çünkü ilk defa edit yapalı sadece 1 gün geçti :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneririm. CapCut güzel bir video editörü. Ancak paranız varsa (olmadığını belirtmişsiniz) ve bilgisayar kullanıyorsanız Adobe Premiere Pro gibi daha profesyonel programlara da geçiş yapmanız daha doğru olacaktır. Bilgisayar versiyonunu en son kullandığımda çok kötüydü, telefon versiyonu kadar iyi değildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı