CapCut standart sürüm almaya değer mi?

Regalor

Decapat
Mobilde CapCut işimi gören bir uygulama ama ücreti değmez diye düşünüyordum. Eskiden sadece Pro vardı şimdi bir de standart diye bir şey çıkarmışlar yani iki farklı mod var ücretli. Standartta herhalde her şey var neredeyse, sadece yapay zekası falan yok, fiyat da aylık 250₺. Bu fiyata değer mi? Başka uygulama önerisi olan var mı? Inshot'ı denedim de altyazıları çok yetersiz o yüzden onu istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alight Motion kullanamıyorsan en iyisi CapCut ama Alight Motion çok daha kalitelidir. Basit, işimi görür dersen CapCut'a devam edebilirsin ama aylık yerine yıllık al. Daha kârlı olur.

Değeceğini düşünmüyorum bu arada sadece Alight Motion gibi yazılımlar kullanamıyorsan CapCut'tan iyisi yok mobilde.

Alight Motion kullanamıyorsan en iyisi CapCut ama alight Motion çok daha kalitelidir. Basit, işimi görür dersen CapCut'a devam edebilirsin ama aylık yerine yıllık al. Daha kârlı olur.

Değeceğini düşünmüyorum bu arada sadece alight Motion gibi yazılımlar kullanamıyorsan CapCut'tan iyisi yok mobilde.

Kullanırım sıkıntı yok da ona baktım olumsuz bayağı bir yorum var. Benim söylemek istediğim benim işimin edit tarafı az. Otomatik alt yazı, yüksek çözünürlük, kesme biçme gibi işler bende daha ön planda CapCut tam işimi görüyordu ama işte bilmiyorum değer mi? Mesela İnshot bayağı beğeni almış ama alt yazıları çok zayıf. Halihazırda işleyen YouTube kanalım için kullanıyorum bu arada.

Kullanırım sıkıntı yok da ona baktım olumsuz bayağı bir yorum var. Benim söylemek istediğim benim işimin edit tarafı az. Otomatik alt yazı, yüksek çözünürlük, kesme biçme gibi işler bende daha ön planda CapCut tam işimi görüyordu ama işte bilmiyorum değer mi? Mesela İnshot bayağı beğeni almış ama alt yazıları çok zayıf. Halihazırda işleyen YouTube kanalım için kullanıyorum bu arada.
Alight Motion her kullanıcıya hitap etmiyor çünkü profesyonel bir program. Olumsuz yorumlara aldırma.

CapCut basit olanlar arasında en iyisi, param var dersen al gitsin ama paran çok yoksa değmez.

Alight Motion her kullanıcıya hitap etmiyor çünkü profesyonel bir program. Olumsuz yorumlara aldırma.

CapCut basit olanlar arasında en iyisi, param var dersen al gitsin ama paran çok yoksa değmez.

O uygulamaya bakacağım bir de ben PC de Wondershare Filmora kullanıyordum memnundum baktım onun mobil versiyonu da varmış o nasıl bilgin var mı?

O uygulamaya bakacağım bir de ben PC de Wondershare Filmora kullanıyordum memnundum baktım onun mobil versiyonu da varmış o nasıl bilgin var mı?
Mobile bakmadım o nedenle bilemiyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı