MAUSPAD Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 53 17 Kasım 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Ronaldo'nun yükselerek önceden geldiği efekti nasıl yaparım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Ronaldo'nun yükselerek önceden geldiği efekti nasıl yaparım?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.777 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 MAUSPAD dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Ronaldo'nun yükselerek önceden geldiği efekti nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Ronaldo'nun arka planını keserek keyfrem ekleyin.
MAUSPAD dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Ronaldo'nun yükselerek önceden geldiği efekti nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Ronaldo'nun arka planını keserek keyfrem ekleyin.
MAUSPAD Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 53 17 Kasım 2024 #3 Cevap için teşekkürler YT de video anlatım var mı? Yoksa kendim yapacağım diğeri daha sağlıklı olur diye dedim.
Cevap için teşekkürler YT de video anlatım var mı? Yoksa kendim yapacağım diğeri daha sağlıklı olur diye dedim.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.777 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 MAUSPAD dedi: Cevap için teşekkürler YT de video anlatım var mı? Yoksa kendim yapacağım diğeri daha sağlıklı olur diye dedim. Genişletmek için tıkla... AE için var ama onur nacinin kanalına bak belki arada vardır.
MAUSPAD dedi: Cevap için teşekkürler YT de video anlatım var mı? Yoksa kendim yapacağım diğeri daha sağlıklı olur diye dedim. Genişletmek için tıkla... AE için var ama onur nacinin kanalına bak belki arada vardır.
MAUSPAD Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 53 17 Kasım 2024 #5 Tamamdır sağ ol alpermen dedi: AE için var ama onur nacinin kanalına bak belki arada vardır. Genişletmek için tıkla...
Tamamdır sağ ol alpermen dedi: AE için var ama onur nacinin kanalına bak belki arada vardır. Genişletmek için tıkla...
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.330 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 MAUSPAD dedi: Tamamdır sağ ol. Genişletmek için tıkla... CapCut'dan daha basit şekilde yapabilirsin. Backround eraserdan Ronaldo'yu kes CapCut'da videonun üzerine bindirme olarak ekle Keyfrem'e animasonda ekle daha iyi görünür bir de hazır shakelerden ekle oldu bitti.
MAUSPAD dedi: Tamamdır sağ ol. Genişletmek için tıkla... CapCut'dan daha basit şekilde yapabilirsin. Backround eraserdan Ronaldo'yu kes CapCut'da videonun üzerine bindirme olarak ekle Keyfrem'e animasonda ekle daha iyi görünür bir de hazır shakelerden ekle oldu bitti.