egeexy Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Şimdi ben video edit ve intro tarzı videolar yapmak istiyorum fakat ikisinde de premium yok. Bana hangisi daha avantaj sağlar hangisi daha iyidir?
Şimdi ben video edit ve intro tarzı videolar yapmak istiyorum fakat ikisinde de premium yok. Bana hangisi daha avantaj sağlar hangisi daha iyidir?
Ich bin Friztche Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2025 #2 Hocam PC'den kullanacaksanız CapCut,Telefondan kullanacaksanız Alight Motion kullanın derim.
egeexy Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 Ich bin Friztche dedi: Hocam PC'den kullanacaksanız CapCut, telefondan kullanacaksanız alight Motion kullanın derim. Genişletmek için tıkla... Telefondan kullanacağım teşekkür ederim.
Ich bin Friztche dedi: Hocam PC'den kullanacaksanız CapCut, telefondan kullanacaksanız alight Motion kullanın derim. Genişletmek için tıkla... Telefondan kullanacağım teşekkür ederim.
Ich bin Friztche Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2025 #4 Rica ederim.