Bedirhan2834 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşıma Putin yürüyüşü gibi edit yapmak istiyorum CapCut'ta ama üstten ve alttan basık olan yeri yapamadım. Acaba nasıl yapılcağını bilen var mıdır? Video link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (25. saniyeden sonra gelen efekti uygulamak istiyorum kısaca) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
Merhaba arkadaşıma Putin yürüyüşü gibi edit yapmak istiyorum CapCut'ta ama üstten ve alttan basık olan yeri yapamadım. Acaba nasıl yapılcağını bilen var mıdır? Video link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (25. saniyeden sonra gelen efekti uygulamak istiyorum kısaca)
Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.280 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #2 Videoya tıklayıp sağdaki Temel kısmından Konum ve Boyut kısmında sabit ölçeği kapatıp sadece genişliği büyüterek belki istediğin sonuca ulaşabilirsin.
Videoya tıklayıp sağdaki Temel kısmından Konum ve Boyut kısmında sabit ölçeği kapatıp sadece genişliği büyüterek belki istediğin sonuca ulaşabilirsin.
Bedirhan2834 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 Herolog dedi: Videoya tıklayıp sağdaki temel kısmından konum ve boyut kısmında sabit ölçeği kapatıp sadece genişliği büyüterek belki istediğin sonuca ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu.
Herolog dedi: Videoya tıklayıp sağdaki temel kısmından konum ve boyut kısmında sabit ölçeği kapatıp sadece genişliği büyüterek belki istediğin sonuca ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu.
Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.280 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #4 Bedirhan2834 dedi: Çok teşekkür ederim oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.