Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 10 13 Nisan 2025 #1 İyi günler yabancı bir kanal açacağım. Shorts videosu atacağım 2 videoyu üst üste koyacağım fakat ekranda üst ve alttaki video da keskin bir ayırma istemiyorum daha opak daha hafif bir kesinti yapmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025
İyi günler yabancı bir kanal açacağım. Shorts videosu atacağım 2 videoyu üst üste koyacağım fakat ekranda üst ve alttaki video da keskin bir ayırma istemiyorum daha opak daha hafif bir kesinti yapmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 576 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Nisan 2025 #2 Ben çoğunlukla canvadan gidip tasarım oluşturup video boyutlarına göre kapak oluşturup onu içe aktar yapıp üstüne koyuyorum.
Ben çoğunlukla canvadan gidip tasarım oluşturup video boyutlarına göre kapak oluşturup onu içe aktar yapıp üstüne koyuyorum.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 10 13 Nisan 2025 #3 Emr2634 dedi: Ben çoğunlukla canvadan gidip tasarım oluşturup video boyutlarına göre kapak oluşturup onu içe aktar yapıp üstüne koyuyorum. Genişletmek için tıkla... Alta ve üste video koyduğumuz zaman ortadaki keskin çizgiyi kastediyorum çok sert kesiyor videoları oraları yumuşatamıyor muyuz?
Emr2634 dedi: Ben çoğunlukla canvadan gidip tasarım oluşturup video boyutlarına göre kapak oluşturup onu içe aktar yapıp üstüne koyuyorum. Genişletmek için tıkla... Alta ve üste video koyduğumuz zaman ortadaki keskin çizgiyi kastediyorum çok sert kesiyor videoları oraları yumuşatamıyor muyuz?
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 576 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Nisan 2025 #4 Saitama1 dedi: Alta ve üste video koyduğumuz zaman ortadaki keskin çizgiyi kastediyorum çok sert kesiyor videoları oraları yumuşatamıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Saitama1 dedi: Alta ve üste video koyduğumuz zaman ortadaki keskin çizgiyi kastediyorum çok sert kesiyor videoları oraları yumuşatamıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 10 13 Nisan 2025 #5 Emr2634 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... yapanlar var nasıl hayır ?
GargoyleTR Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #6 Hocam umarım kastetmek istediğiniz şeyi doğru anlamışımdır. "Video" panelinden "Uniform Scale" seçeneğini kapatarak boyutu inceltip kalınlaştırabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir Saitama1 dedi: atacağım 2 videoyu üst üste koyacağım fakat ekranda üst ve alttaki video da keskin bir ayırma ist Genişletmek için tıkla...
Hocam umarım kastetmek istediğiniz şeyi doğru anlamışımdır. "Video" panelinden "Uniform Scale" seçeneğini kapatarak boyutu inceltip kalınlaştırabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir Saitama1 dedi: atacağım 2 videoyu üst üste koyacağım fakat ekranda üst ve alttaki video da keskin bir ayırma ist Genişletmek için tıkla...
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 10 14 Nisan 2025 #7 GargoyleTR dedi: Hocam umarım kastetmek istediğiniz şeyi doğru anlamışımdır. "Video" panelinden "Uniform Scale" seçeneğini kapatarak boyutu inceltip kalınlaştırabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir Eki Görüntüle 2469418 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video gibi olacak.
GargoyleTR dedi: Hocam umarım kastetmek istediğiniz şeyi doğru anlamışımdır. "Video" panelinden "Uniform Scale" seçeneğini kapatarak boyutu inceltip kalınlaştırabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir Eki Görüntüle 2469418 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video gibi olacak.