A asas21 Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #1 Space, nokta, virgül falan çalışmıyor ve oyunlarda da aynı space, nokta, virgül'ün bulunduğu yer yani telefonun alt kısmı çalışmıyor. İlk başta ekran kırık ondan kaynaklanabilir dedim ama bugün 5 dakikada da olsa çalıştı, neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2023
Space, nokta, virgül falan çalışmıyor ve oyunlarda da aynı space, nokta, virgül'ün bulunduğu yer yani telefonun alt kısmı çalışmıyor. İlk başta ekran kırık ondan kaynaklanabilir dedim ama bugün 5 dakikada da olsa çalıştı, neden olabilir?
Çözüm alicsndemir 30 Nisan 2023 Dokunmatik panelinde sorun var hocam. Ekran veya dokunmatik değişimi yaptırsanız sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
Dokunmatik panelinde sorun var hocam. Ekran veya dokunmatik değişimi yaptırsanız sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 30 Nisan 2023 #2 Dokunmatik panelinde sorun var hocam. Ekran veya dokunmatik değişimi yaptırsanız sorun çözülecektir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Dokunmatik panelinde sorun var hocam. Ekran veya dokunmatik değişimi yaptırsanız sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
KS KS A asas21 Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #3 alicsndemir dedi: Dokunmatik panelinde sorun var hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağız? Artı 0 Eksi
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 30 Nisan 2023 #4 asas21 dedi: Nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götüreceksiniz hocam. Artı 0 Eksi
KS KS A asas21 Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #5 alicsndemir dedi: Telefoncuya götüreceksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Artı 0 Eksi