semihcndnn22 Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4 11 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, benim PC de 1 haftadır yaşadığım bir konu var. Num Lock ve Caps Lock uyarıları geliyor sağ altta bu uyarılar ben oyundayken basınca oyunu alta alıyor ve sinirimi bozuyor. Bunu nereden düzeltebilirim? Teşekkürler..
Arkadaşlar merhaba, benim PC de 1 haftadır yaşadığım bir konu var. Num Lock ve Caps Lock uyarıları geliyor sağ altta bu uyarılar ben oyundayken basınca oyunu alta alıyor ve sinirimi bozuyor. Bunu nereden düzeltebilirim? Teşekkürler..
Matet Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 Dostum sorunu çözdünmü aynısını bende yaşıyorum.
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 Matet dedi: Dostum sorunu çözdün mü aynısını bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka sen çözebildin mi? Aynı durumu ben de yaşıyorum.
Matet dedi: Dostum sorunu çözdün mü aynısını bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka sen çözebildin mi? Aynı durumu ben de yaşıyorum.
Oxy Gen Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #4 nVerr dedi: Kanka sen çözebildin mi? Aynı durumu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... bende ya
nVerr dedi: Kanka sen çözebildin mi? Aynı durumu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... bende ya
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #5 Oxy Gen dedi: Bende ya. Genişletmek için tıkla... Hocam benim düzeldi kendi kendine hiçbir şey yapmadım.
Oxy Gen dedi: Bende ya. Genişletmek için tıkla... Hocam benim düzeldi kendi kendine hiçbir şey yapmadım.
Oxy Gen Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #6 nVerr dedi: Hocam benim düzeldi kendi kendine hiçbir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta sıkıntı oluyor ne yapacağım driverlerden bulaşıyor bu BT donglesi almıştım onun driverini indirdikden sonra oldu
nVerr dedi: Hocam benim düzeldi kendi kendine hiçbir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta sıkıntı oluyor ne yapacağım driverlerden bulaşıyor bu BT donglesi almıştım onun driverini indirdikden sonra oldu
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #7 Oxy Gen dedi: Valorant'ta sıkıntı oluyor ne yapacağım driverlerden bulaşıyor bu BT donglesi almıştım onun driverini indirdikden sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Driverı kaldırın hocam ya da driverın ayarlarını kurcalayabilirsiniz.
Oxy Gen dedi: Valorant'ta sıkıntı oluyor ne yapacağım driverlerden bulaşıyor bu BT donglesi almıştım onun driverini indirdikden sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Driverı kaldırın hocam ya da driverın ayarlarını kurcalayabilirsiniz.