Caps Lock tuşu bozuldu

fronzyburn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, klavyede A ve W tuşlarında sorun vardı. Switchleri tak çıkar yapıp normale döndürdüm. Fakat Caps Lock tuşum kökten gitti. Switchini değiştirdim fakat gene çalışmıyor. Sorun sizce nedir?

Switch sorunu: Yeni Switch'iniz de arızalı olabilir veya doğru takılmamış olabilir. Farklı bir switch ile denediniz mi?

Klavye devresi sorunu: Caps Lock tuşunun bağlı olduğu devrede bir sorun olabilir. Bu durumda profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Yazılım sorunu: Klavye sürücüleriniz güncel mi? Klavye ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi?

Önerilerim.

Switch'i tekrar kontrol edin, farklı bir switch ile deneyin.

Klavye ayarlarınızı ve sürücülerinizi kontrol edin.

Sorun devam ederse, bir uzmana danışın.

Switch sorunu: Yeni Switch'iniz de arızalı olabilir veya doğru takılmamış olabilir. Farklı bir switch ile denediniz mi?

Klavye devresi sorunu: Caps Lock tuşunun bağlı olduğu devrede bir sorun olabilir. Bu durumda profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Yazılım sorunu: Klavye sürücüleriniz güncel mi? Klavye ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi?

Önerilerim.

Switch'i tekrar kontrol edin, farklı bir switch ile deneyin.

Klavye ayarlarınızı ve sürücülerinizi kontrol edin.

Sorun devam ederse, bir uzmana danışın.

2 tane switch denedim 2 side yeni ancak aynı şekilde devrede sorun olduğunu düşünüyorum fakat az önce klavye kökten gitti tak çıkar yaptım kendine geldi fakat neden olduğunu çözebilmiş değilim.

2 tane switch denedim 2 side yeni ancak aynı şekilde devrede sorun olduğunu düşünüyorum fakat az önce klavye kökten gitti tak çıkar yaptım kendine geldi fakat neden olduğunu çözebilmiş değilim.
Klavyenizde donanım sorunu var gibi. Bağlantıları kontrol edin, sorun yoksa bir uzmana danışın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı