Caps Lock tuşunun 3 uzun 2 kısa yanıp sönmesi

Selly77

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600, Rx6700 Pulse, 8x2 gb ram 2tb ssd, Asus 165HZ monitor Overlock sistem
Meslek
Şef
Arkadaşlar merhaba öncelikle termal macunu sürmek için laptopumu açtım, taşmayacak şekilde sürdüm ve kapattım lakin açtığımda Caps Lock tuşu 3 uzun 2 kısa olarak yanıyordu hemen cevap verebilir misiniz? Laptop benim için çok önemli bu yıl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha hangi laptop olduğunu bile söylememişsin. Ne dememezi bekliyorsun?
2-3 hafta önce YouTube'da Caps Lock tuşunu hata kodu olarak kullanan bir cihaz görmesem Caps Lock tuşu bozuk herhalde diye düşünürdüm. O derece nadir bir şeyden bahsediyorsunzu ve cihazı söylemiyorsunuz.

Düzenleme: Eski mesajlarınıza biraz göz attım. İnatla laptop modeli yerine sadece işlemcinizi söyleyip durmuşsunuz. Tebrik ederim.

Yani genelde anakart arızası veya ekran kartı arızası marka model fark etmiyor.
Ediyor. İnternete bip sesi yazarsanız birinin uydurduğu lafı herkes birbirine taşımız ve siz de buna alet oluyorsunuz.
Burada ASUS bir uzun iki kısa için bir tanım vermişken Biostar uzunun varlığından bahsetmemiş bile.

Daha hangi laptop olduğunu bile söylememişsin. Ne dememezi bekliyorsun?
2-3 hafta önce YouTube'da Caps Lock tuşunu hata kodu olarak kullanan bir cihaz görmesem Caps Lock tuşu bozuk herhalde diye düşünürdüm. O derece nadir bir şeyden bahsediyorsunzu ve cihazı söylemiyorsunuz.

Düzenleme: Eski mesajlarınıza biraz göz attım. İnatla laptop modeli yerine sadece işlemcinizi söyleyip durmuşsunuz. Tebrik ederim.
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Eski mesajlara baktıysan diğer açtığım konuda özellikle laptopumun HP olduğunu da söylemişimdir. Ek olarak technopat forumda bilgisayar modelini belirtmeden caps lock tuşunun 3 kere yanıp söndüğünü söyleyen onlarca insan var. Gelip sabah sabah atarlı konuşmak yerine laptop modelini rica edebilirsin. 3 kere uzun 2 kere kısa yanıyor dediysem bip sesi gelmek zorunda değil bütün laptoplara göre değişiyor, sanarsın forumda sizin gibi insanlara ulaşmak için yük taşıyorumda bir egoyla yorum yapıyorsunuz yok kardeşim göz attım sen şöylesin böylesin. Ki ilk defa laptop yazılımıyla ilgili bir konu açtım. Ne değişik insanlarsınız anlam veremedim D: Bilmiyorum ki burada forum açıyorum, inatla da ne için laptop modelimi belirtecekmişim diğer açtığım sorularda anlamadım? Resmen yorum yapmak için kafanızdan bir şeyler uydurmuşsunuz. Googlea capslock 3 long 2 short yazsak bile sonuç çıkıyor zaten yabancı kaynaklara bakmam gerekiyormuş. LAPTOP modeli de gerekli değilmiş, zar zor hallettim teşekkürler atarınız için, tebrik ederim :D

Oturup 60 mesajının hepsini okumadığımı belirttim. Daha mesajımı okuyup bunu idrak etmekten acizsiniz. HP olduğu belli olsa ne yazar? HP'nin o özelliğe sahip olmayan modeli var. Bu modelin bilinmesini gerektirir.

Size devlet sırrı model bilgisayarınızla hayatta başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı