Çözüldü Caps Lock ve NumLock tuşlarının çalışıp ışıklarının çalışmaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Einsatz

Kilopat
Daha fazla  
Değerli üstatlar merhaba. Sorun başlıkta da belirttiğim gibi; "Caps Lock ve NumLock" tuşları çalışıyor fakat ışıkları çalışmıyor. Bu sorun nasıl basladı diye soracak olursanız, klavyeyi çıkarıp taktıktan sonra ışıkların yanmadığını fark ettim. Fakat tuşlar ve işlevleri çalışıyor. Acaba neden olabilir bu sorun ve nasıl çözebilirim?

Çözüm
USB 3.0 girişine taktım düzeldi
Şimdi mesajınızı okuyunca bende denedim bu yöntemi, fakat bende durum aynı değişmedi maalesef

Edit : Klavye sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyeceğim, belki o zaman bir şeyler düzelebilir.

Edit 2 : Sürücüleri kaldırıp yükledim sorun düzeldi.
Bende de aynı sorun var şu an ama benimki de tuşların hepsi çalışıyor fakat ışıkları Caps Lock'u kapatsam da açsam da Full yanıyor değişik

Bende de aynı sorun var şu an ama benimki de tuşların hepsi çalışıyor fakat ışıkları Caps Lock'u kapatsam da açsam da Full yanıyor değişik
Evet bendede Num Lock aynı şekilde Tuşların çalışmasında hiçbir problem yok. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır

USB 3.0 girişine taktım düzeldi
Şimdi mesajınızı okuyunca bende denedim bu yöntemi, fakat bende durum aynı değişmedi maalesef

Edit : Klavye sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyeceğim, belki o zaman bir şeyler düzelebilir.

Edit 2 : Sürücüleri kaldırıp yükledim sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…