Çözüldü Epic Games CAPTCHA hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meodabasi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Epic Games'te dünden beri oyun satın alımlarında, profil bilgi güncellemede sürekli aşağıdaki CAPTCHA hatası alıyorum. Farklı tarayıcılardan giriş yaptım, Launcher'ı kaldırıp tekrar kurdum sorun devam ediyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Adsız.jpg

Çözüm
Hiç endişelenme. Tarayıcıdan Gizli mod'da iken Epic Games Launcher'a gir. Gizli modda iken hem hesabına giriş yapabileceksin hem de satın alma işlemin gerçekleşecek. Eğer gizli modla giriş yapmaz isen hesabın kayıtlı değilse bilgileri girmen gerekiyorsa Captcha doğrulaması istediği için hesabına bile giriş yapamayacaksın.
Hiç endişelenme. Tarayıcıdan Gizli mod'da iken Epic Games Launcher'a gir. Gizli modda iken hem hesabına giriş yapabileceksin hem de satın alma işlemin gerçekleşecek. Eğer gizli modla giriş yapmaz isen hesabın kayıtlı değilse bilgileri girmen gerekiyorsa Captcha doğrulaması istediği için hesabına bile giriş yapamayacaksın.

Çözüm
Eyvallah hocam teşekkürler bu yöntem işe yaradı. Peki bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ? Bundan sonra bu şekilde mi kullanacam ben ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı