socialmadness Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Merhaba. Bir form göndermeye çalışıyorum bu formu 1'den kez göndermek zorunda kalabilirim. Bu doğrulama beni spam diye algılar mı? Dosya Ekleri 1696022052851.png 29,1 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba. Bir form göndermeye çalışıyorum bu formu 1'den kez göndermek zorunda kalabilirim. Bu doğrulama beni spam diye algılar mı?
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.139 Çözümler 9 Yer Amsterdam 30 Eylül 2023 #2 Algılamaz.
socialmadness Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 emirmertbaserr dedi: Algılamaz. Genişletmek için tıkla... 1 kere attım 2.kere atacağım şimdi VPN ile IP adresimi değiştirmeme gerek var mıdır? Yoksa kendi IP adresim ile göndermeli miyim? Teşekkürler.
emirmertbaserr dedi: Algılamaz. Genişletmek için tıkla... 1 kere attım 2.kere atacağım şimdi VPN ile IP adresimi değiştirmeme gerek var mıdır? Yoksa kendi IP adresim ile göndermeli miyim? Teşekkürler.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.139 Çözümler 9 Yer Amsterdam 30 Eylül 2023 #4 socialmadness dedi: 1 kere attım 2.kere atacağım şimdi VPN ile IP adresimi değiştirmeme gerek var mıdır? Yoksa kendi IP adresim ile göndermeli miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam, spam olmadığını çözdüğünüz resimler ile algılıyor zaten.
socialmadness dedi: 1 kere attım 2.kere atacağım şimdi VPN ile IP adresimi değiştirmeme gerek var mıdır? Yoksa kendi IP adresim ile göndermeli miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam, spam olmadığını çözdüğünüz resimler ile algılıyor zaten.