CAPTCHA virüs bulaştırır mı?

Arkadaşımız yaşının küçük olduğunu belirterek güzelce sorusunu sormuş. Bu hitap şekliniz uygun mu sizce?
Bence bir sorun yok. Konu sahibinin yaşı muhtemelen küçük ama CAPTCHA ile karşılaşmamak için 3 yaşında olmak lazım. Haklı bir isyanda bulunmuş o arkadaş.

Arkadaşın yaşına bir şey demedim fakat böyle bir konu açması saçma geldi. Roblox'dan ve Google'den neden virüs bulaşsın?
Tamam dostum bilmiyor olabilir, biraz tolerans.
Bence bir sorun yok. Konu sahibinin yaşı muhtemelen küçük ama CAPTCHA ile karşılaşmamak için 3 yaşında olmak lazım. Haklı bir isyanda bulunmuş o arkadaş.
Bu kadar öfke iyi değil dostum. Birazcık tolere edilebilmeli bu tür şeyler.

Asmamış, kesmemiş. Hakaret yok, kötü niyet sezmedim. Bence anormal bir durum yok. Siz sorun yarattınız.
Sorun yarattığım yok; astı, kesti, hakaret etti veya niyeti kötü de demedim. Ayrıca durumun anormal olduğunu da belirtmedim.

Arkadaşın yaşına bir şey demedim fakat böyle bir konu açması saçma geldi. Roblox'dan ve Google'den neden virüs bulaşsın?

Birdenbire dosya indirince paniğe kapıldım bu konularda çok panaroyakım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…