NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #11 246941 dedi: @NeocruZZ çip farkı var, bir de ikincisi sanırım 4K kayıt alabiliyordu. Fakat senin buna ihtiyacın yok bence. Kuponla 30 TL civarına alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sipariş vereyim o halde ilkini.
246941 dedi: @NeocruZZ çip farkı var, bir de ikincisi sanırım 4K kayıt alabiliyordu. Fakat senin buna ihtiyacın yok bence. Kuponla 30 TL civarına alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sipariş vereyim o halde ilkini.
Loboguy Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #12 kardeşim hangisinin siparişini verdin geldimi ürün
EmperoX Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 172 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2021 #13 Loboguy dedi: kardeşim hangisinin siparişini verdin geldimi ürün Genişletmek için tıkla... Almadım, bir süre ertelemeye karar verdim yayın işini.
Loboguy dedi: kardeşim hangisinin siparişini verdin geldimi ürün Genişletmek için tıkla... Almadım, bir süre ertelemeye karar verdim yayın işini.