Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Haziran 2020 #1 Merhaba. Piyasaya göz gezdirdim. Capture Card denilen ürün gerçekten pahalı. Capture Card olmadan ben PS4 oyunlarını nasıl süresiz kaydedebilirim? Lütfen bilgisi olan bilgisini esirgemesin. Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba. Piyasaya göz gezdirdim. Capture Card denilen ürün gerçekten pahalı. Capture Card olmadan ben PS4 oyunlarını nasıl süresiz kaydedebilirim? Lütfen bilgisi olan bilgisini esirgemesin. Teşekkür ederim şimdiden.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 23 Haziran 2020 #2 Share butonuna 2 defa basarak tek seferde 60 dakikaya kadar kayıt yapılabiliyor. Bu süre size yeterli gelmiyor mu? Artı 0 Eksi
Share butonuna 2 defa basarak tek seferde 60 dakikaya kadar kayıt yapılabiliyor. Bu süre size yeterli gelmiyor mu?
Maximilian Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #3 Onur Altuğ Sever dedi: Share butonuna 2 defa basarak tek seferde 60 dakikaya kadar kayıt yapılabiliyor. Bu süre size yeterli gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Konu ile alakası yok ama, oradan çıkan kayıtlar çok kötü. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: Share butonuna 2 defa basarak tek seferde 60 dakikaya kadar kayıt yapılabiliyor. Bu süre size yeterli gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Konu ile alakası yok ama, oradan çıkan kayıtlar çok kötü.
KS KS Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Haziran 2020 #4 Onur Altuğ Sever dedi: Share butonuna 2 defa basarak tek seferde 60 dakikaya kadar kayıt yapılabiliyor. Bu süre size yeterli gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapmam gerekiyor? Kayıt bitince tekrar share tuşuna basıp kayıt mı edeceğim? Maximilian dedi: Konu ile alakası yok ama, oradan çıkan kayıtlar çok kötü. Genişletmek için tıkla... +1, bir video çekip Youtube'ye yükledim. Sorsan 720p (o bile kötü) ama videoyu izleseniz 360p'den hallice. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: Share butonuna 2 defa basarak tek seferde 60 dakikaya kadar kayıt yapılabiliyor. Bu süre size yeterli gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapmam gerekiyor? Kayıt bitince tekrar share tuşuna basıp kayıt mı edeceğim? Maximilian dedi: Konu ile alakası yok ama, oradan çıkan kayıtlar çok kötü. Genişletmek için tıkla... +1, bir video çekip Youtube'ye yükledim. Sorsan 720p (o bile kötü) ama videoyu izleseniz 360p'den hallice.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 23 Haziran 2020 #5 Kemânkeş- dedi: Nasıl yapmam gerekiyor? Kayıt bitince tekrar share tuşuna basıp kayıt mı edeceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kayıt süresi ayarlanabiliyor. Ayarlar / Paylaşım ve Yayınlar / Video Klip Uzunluğu Maximilian dedi: Konu ile alakası yok ama, oradan çıkan kayıtlar çok kötü. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi isteniyorsa kayıt cihazı almak lazım. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Nasıl yapmam gerekiyor? Kayıt bitince tekrar share tuşuna basıp kayıt mı edeceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kayıt süresi ayarlanabiliyor. Ayarlar / Paylaşım ve Yayınlar / Video Klip Uzunluğu Maximilian dedi: Konu ile alakası yok ama, oradan çıkan kayıtlar çok kötü. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi isteniyorsa kayıt cihazı almak lazım.