Capture Screen Recorder Minecraft'ta ekran kaydı almıyor

Johancruyff

Hectopat
Yer
Bodrum
Arkadaşlar yaklaşık 30 dakika önce capture screen recorder indirdim. Uygulamayı çok beğendim arayüz olarak fakat Minecraft'ta kayıt almak istediğimde kayıt sırasında oyun ekranı gözükmüyor, yani kayıt boyunca boş masaüstünü izliyorum. Bu nasıl çözülebilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SonOyuncu Launcher ama onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Onunla ilgili crack olan Minecraft'larda yükleme ekranında görüntüyü iptal eder yani Alt Tab attığında fark ettin mi bilmiyorum.
Ama ekranda bir anlığına yükleme ekranı resmi gelir ama sadece resim hareket etmez yani.
O yüzden kayıt programları Ekranı almadığı sürece Minecraft'ı pencere olarak kayıt etmez masaüstü görünür.
Bir pencereyi kaydetmeyi deneyin pencere olarak Minecraft'ı deneyin olmuyorsa yapamazsınız.

Onunla ilgili crack olan Minecraft'larda yükleme ekranında görüntüyü iptal eder yani Alt Tab attığında fark ettin mi bilmiyorum.
Ama ekranda bir anlığına yükleme ekranı resmi gelir ama sadece resim hareket etmez yani.
O yüzden kayıt programları Ekranı almadığı sürece Minecraft'ı pencere olarak kayıt etmez masaüstü görünür.
Bir pencereyi kaydetmeyi deneyin pencere olarak Minecraft'ı deneyin olmuyorsa yapamazsınız.
Peki hocam deneyeceğim Minecraft ile alakalıysa başka bir oyunda test edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı